Korisne informacije

Odakle potiče vlaga koja se stvara u kući?

12 litara vode u vazduhu je prosečna dnevna količina koja se proizvede u domaćinstvu kroz uobičajene aktivnosti, kao što su kuvanje, tuširanje, grejanje. Ove aktivnosti rezultiraju povećanjem vlažnosti vazduha koji se kondenzuje na hladnim površinama (kao što su prozori i loše izolovani zidovi) ili nameštaj. Vlaga se može pojaviti svuda i ima negativan uticaj na klimu.

Kako se može identifikovati višak vlage?

Ukoliko višak vlage ne može da se ukloni, on se skuplja u hladnim prostorijama u Vašem domu, poput prozora, soba koje se ne greju ili loše izolovanim zidovima. Kondenzacija na Vašim prozorima je prvi znak prisustva viška vlage u kući i može stvoriti kod ukućana osećaj blage prehlade. Ukoliko ne rešite problem viška vlage u Vašem domu na vreme, on može uticati na povećanje rizika od zdravstvenih problema, među kojima je i nastanak alergija uzrokovanih viškom vlage. Šteta koja nastaje zbog viška vlage može se identifikovati kao:

  • Razvoj buđi kao i vlažne fleke na Vašim zidovima
  • Ljuštenje tapeta i oštećenje boje
  • Ustajao miris
  • Kondenzacija na prozorima i zidovima
  • Žute fleke na odeći i kožnim materijalima

Kako se koristi Ceresit AERO 360° uređaj?

Ceresit AERO 360° je odstranjivač vlage koji sam radi. Zahvaljujući PowerTAB 2u1 tabletama i njihovim aktivnim apsorbujućim kristalima, vlaga iz vazduha se pretvara u slani rastvor. Slani rastvor se prikuplja u posudi. U isto vreme se pomoću patentirane tehnologije odstranjuju neprijatni mirisi.

Apsorpcija počinje odmah nakon postavljanja. PowerTAB 2u1 tableta postepeno redukuje volumen zahvaljujući procesu odstranjivanja vlage sve dok se potpuno ne rastvori. Tada je pravo vreme za uklanjanje tečnosti iz posude i postavljanje nove tablete u uređaj. Ceresit AERO 360° ne zahteva električnu energiju niti uklanjanje komercijalnog otpada. Predstavlja ekološki prihvatljivo rešenje za Vaše probleme sa vlagom!

Kako da znate koji Ceresit AERO 360° da koristite?

Svi Ceresit AERO 360° odstranjivači vlage su bazirani na sistemu dopune pomoću PowerTAB 2u1 tableta. Ipak, u zavisnosti od veličine sobe Ceresit AERO 360° nudi prilagođena rešenja za Vaše probleme sa vlagom.

Za prostorije do 20 m2 ili 50 m3 preporučujemo Ceresit AERO 360° uređaj od 450g kao efikasno rešenje za Vaše probleme sa vlagom. Da biste dopunili uređaj potrebna Vam je PowerTAB 2u1 tableta od 450 g.

Gde se može koristiti Ceresit AERO 360°?

Ceresit AERO 360° uređaj je idealan za sve prostorije u Vašem domu ukoliko želite da poboljšate klimu i stvorite zdravije okruženje. Idealan je za prostorije poput kupatila, kuhinje, podruma, garaže, dnevne sobe, spavaće sobe. Ceresit AERO 360° je odstranjivač vlage koji sam radi, tako da se može upotrebljavati i kod kampera, čamaca i u vikendicama. Molimo Vas da izaberete Ceresit AERO 360° proizvod koji je prikladan za Vaše prostorije.

Gde možete postaviti Ceresit AERO 360°?

Na pod ili na neko izdignuto mesto, gde postoji dovoljno prostora za cirkulaciju vazduha. U cilju garantovanja optimalne cirkulacije vazduha molimo Vas da postavite odstranjivač vlage najmanje 10 cm od zidova. Ne postavljajte odstranjivač vlage blizu izvora toplote (grejalica, dimnjak i slično). Iako je rad Ceresit AERO 360° bezbedan, držite ga van domašaja dece i kućnih ljubimaca.

Koliko vremena je potrebno Ceresit AERO 360° da počne sa radom i upijanjem vlage?

Prve kapi se mogu primetiti već nakon 24 sata, u zavisnosti o nivoa vlažnosti i temperature u prostoriji. Jedna Ceresit AERO 360° PowerTAB 2u1 tableta od 450 g traje približno 2 meseca u prostoriji do 20 m2 ili 50 m3. Učestala upotreba Ceresit AERO 360° osigurava idealno prijatnu klimu u kući.

Gde možete kupiti Ceresit AERO 360° proizvode?

Ovu informaciju možete dobiti na našoj stranici u odeljku distributeri. Molimo Vas da pratite link Distributeri.

Da li Ceresit AERO 360° zahteva upotrebu električne energije?

Ne, Ceresit AERO 360° ne zahteva električnu energiju. Ceresit AERO 360° je odstranjivač vlage koji sam radi. Zahvaljujući PowerTAB 2u1 tabletama i njihovim aktivnim apsorbujućim kristalima, vlagu iz vazduha pretvara u slani rastvor. Ceresit AERO 360° ne zahteva električnu energiju niti uklanjanje komercijalnog otpada. Predstavlja ekološki prihvatljivo rešenje za Vaše probleme sa vlagom!

Kako da znam koji Ceresit AERO 360° uređaj da koristim?

Svi Ceresit AERO 360° uređaji se zasnivaju na efikasnom sistemu dopunskih tableta. Međutim, Ceresit AERO 360° Sistem Vam nudi prilagođena rešenja za Vaše probleme u vezi sa vlagom, u zavisnosti od veličine Vaše sobe i nivoa vlage u vazduhu.

Za sobe do 20m2 ili 50m3 i posebno za sobe sa visokom količinom vlage, preporučujemo Ceresit AERO 360° AERO 360° kao jedinstveno rešenje za Vaše probleme sa vlagom. Ceresit AERO 360° smanjuje višak vlage u vazduhu sa 40% više efikasnosti dok istovremeno uklanja neprijatne mirise. Za dopunu Vam je potrebna jedna AERO 360° tableta.

*u poređenju sa Henkel standardima

Koliko vremena je potrebno da Ceresit AERO 360° počne da radi i smanjuje nivo vlage u vazduhu?

Prilikom korišćenja Ceresit AERO 360°, prve kapi se mogu primetiti već u roku od 12 sati, u zavisnosti od nivoa vlage i temperature date sobe. Jedna Ceresit AERO 360° dopunska tableta traje oko 3 meseca u sobi od 20m2 ili 50m3.

Konstantna upotreba Ceresit AERO 360° uređaja osigurava savršeno prijatnu klimu kod kuće.

Da li imate dodatnih pitanja o uticaju vlage na Vaše zdarvlje ili Ceresit STOP VLAZI sistemu? Pitajte nas! Ukoliko u upitu navedete svoju e-mail adresu, odgovorićemo Vam lično na adresu koju ste naveli.

Pitajte nas

Više

Kako upotrebljavati

proizvod Pomoći ćemo
Vam da rešite
Vaš problem.