Skip to Content
Nekoliko jednostavnih načina kako održati čist vazduh u kući.

SMANJITE VLAGU DA BISTE IMALI ČIST VAZDUH KOD KUĆE.

ČIST VAZDUH JE NEOPHODAN KAKO BISTE KOD KUĆE IMALI PRIJATNU KLIMU.

Često mislimo da je vazduh napolju više zagađen od onog u našem domu, ali to nije uvek istina. Zbog toga je jako važno održavati vazduh u kući čistim.

 

Treba početi sa čišćenjem prašine sa nepristupačnih površina, da ne bi letela naokolo. Usisavanje tepiha, kauča i drugih mekih površina može ukloniti prašinu, grinje i druge alergene. Zatražite od svih koji dolaze da obuću izuvaju ispred vrata i na kraju ne zaboravite brisati podove. Brisanje podova pomaže u kreiranju čistog zraka jer uklanja preostale čestice prašine koje su ostale iza usisavanja.

 

Sada kad ste završili sa čišćenjem, važno je znati kako smanjiti vlagu u vašem domu. Optimalan nivo vlage je između 50% i 60% relativne vlažnosti. I nizak i visok nivo vlažnosti može stvoriti neugodan osjećaj, pa je važno znati kontrolisati vlagu.

 

Jedan od načina je postavljanjem upijača vlage. Ovaj aparat pomaže u smanjenju viška vlage, kako bi kreirali savršenu klimu u vašem domu. Postavite ga u onim prostorijama gde se vlaga najčešće stvara kao što su kupatilo ili kuhinja.

Možete imati čist vazduh u vašem domu uz pomoć upijača vlage.

Upijač vlage može pomoći da imate čist vazduh u kući. Uz to možete kreirati i posebnu atmosferu u vašem domu uz pomoć Aromatherapy tableta koje osvežavaju prostor prijatnim mirisima. 

Moglo bi vas takođe zanimati